efterfoedselssamtalen_gravid_med_diabetes
Sponsoreret af Mofibo

Katrine Appelqvist om at være diabetiker og have en god igangsættelse

Siden gymnasielærer Katrine Appelqvist var 11 år, har hun haft diabetes, og hun troede i mange år, at hun kun skulle have ét barn. I dag er Katrine mor til tre, og i denne efterfødselssamtale hører vi hende fortælle om fødslen af hendes yngste søn, Cornelius. Det er en efterfødselssamtale, der giver et spændende indblik i en graviditet som diabetiker – lige fra beslutningen om at blive gravid, som man skal have grønt lys til fra lægen, til når baby er født. Og som vi skal høre Katrine fortælle, har hun en virkelig god oplevelse med at blive sat igang og føder trygt og uden indgreb på trods af, at det på papiret er en højkompliceret fødsel. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg har under alle tre graviditeter sagt til min mand, at gid jeg kunne prøve, hvordan det var ikke at have diabetes og være gravid.”

-Katrine Appelqvist

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her. 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *