to_the_moon_honey_podcast_Ida_Schløerfoedsler_efterfødselssamtale_fødselsberetning_18_dage_over_termin_
Podcast sponsoreret af Mofibo

Ida Schløer om at gå 18 dage over termin

Det er til stor overraskelse for statskundskaber og kropsterapeut Ida Schløer, da hun bliver gravid. Hun lever med den hormonelle lidelse PCO og havde ikke regnet med at kunne få børn. Graviditeten fører Ida på en rejse ind i sig selv, hvor naturlighed og intuition er i højsædet – fremfor det, hun oplever, som et systematiseret syn på fødsler. Ida ender med at gå 18 dage over tid og fravælge tilbuddet om igangsættelse og om at føde på hospitalet. Hør Ida fortælle om at gå imod systemet og selvfølgelig også om, hvordan sønnen Vitus kommer til verden derhjemme med et kærligt og kompetent hold af kvinder omkring sig. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Noget af det, jeg virkelig lærte i denne her proces var at kende forskel på min hovedfrygt og min visdom nede i kroppen. Hver gang jeg overvejede at gå ind og forstyrre noget, så råbte kroppen ‘nej'”

-Ida Schløer

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *