To_the_moon_honey_podcast_Emilie_melgaard_efterfoedselssamtale_tjugga
Podcast sponsoreret af Babysam

Efterfødselssamtale med Emilie Melgaard Jacobsen

Da børnebogsforfatter Emilie Melgaard Jacobsen bliver gravid med sit 3. barn, har hun to meget forskellige fødsler at se tilbage på, den ene var traumatiserende, mens den anden fødsel filmes og vises på DR. Her tredje gang glæder hun sig til at føde hjemme i familiens hus. Men da hun juleaften begynder at bløde, bliver hun overført i ambulance til hospitalet, hvor hun på sansestuen skaber en fantastisk fødsel og selv tager imod Bertha, der som et andet lille Jesusbarn kommer til verden den 25. december. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Min første fødsel var en rigtig lortefødsel. Det føles så dejligt at sige, fordi jeg gik de første to år og pakkede det ind og sagde ‘det endte jo godt’, og det talte bare slet ikke ind i det traume, jeg havde.”

-Emilie Melgaard Jacobsen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *