Sponsoreret af DearBaby

Cille Fjord Bannis om at få sin drømmefødsel efter et traumatisk fødselsforløb

Da iværksætter Cille Fjord Bannis bliver mor for første gang som 25 årig, har hun en traumatisk fødsel og får efterfølgende en svær fødselsdepression. Gentagende hospitalsindlæggelser og en altoverskyggende følelse af utilstrækkelighed i tiden under og efter fødslen af sønnen Carl bliver toneangivende for starten på Cilles moderskab. Derfor er det også med lige dele angst og glæde, da hun bliver gravid med sit andet barn og skal se endnu en fødsel i øjnene. Det er en stærk og meget rørende efterfødselssamtale om at blive væltet omkuld og arbejde indgående med at finde sin egen styrke igen, og om hvordan Cille tager kontrollen tilbage over sin krop, overvinder sin største frygt og får en helt anden fødselsoplevelse, da hun føder lillebror Billy. Jordemoder Camilla Brinch er med til at besvare spørgsmål.

“Det var den her utilstrækkelighed, jeg havde, der bare huntede mig for sindssygt. Jeg følte mig bare aldrig sådan rigtig god nok.”

-Cille Fjord

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons efterfødselssamtale er sponseret af DearBaby, der gennem abonnement tilbyder stimulerende kvalitetslegetøj til børn i alderen 2 måneder til 3 år. Alle legetøjskasser er skræddersyet i samarbejde med fagpersoner inden for børns udvikling og trivsel. Hver måned ombyttes legetøjskasserne, så du kan tilbyde dit barn varierede legeoplevelser, der understøtter dets mentale og motoriske behov gennem alle sine udviklingsspring. Lige får du 30% på dine tre første legetøjskasser ved at bruge rabatkoden tothemoon30, når du tilmelder dig. Se mere på dearbaby.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *