To_the_moon_honey_podcast_efterfoedselssamtalen_Cathrine_Wichmand
Sponsoreret af Honey

Cathrine Widunok Wichmand om at få sin drømmefødsel med barn nummer to

Entreprenør og influent Cathrine Wichmand Widunok og hendes mand var gennem et længere fertilitetsforløb med adskillige ægudtagninger for at få deres første barn, Eddie, som tilmed også kom til verden ved en hård fødsel. Så da Cathrine og hendes mand halvandet år senere ønsker at være forældre igen, er de mentalt forberedte på, at det kan tage lang tid. Men til deres overraskelse lykkedes det ved første ægoplægning. Vi skal høre Cathrine fortælle om en graviditet præget af store forandringer, om at gøre sig umage med fødselsforberedelsen og om en fantastisk fødsel af lille Irma, der kommer til verden 12 dage over termin. Det er en dejlig varm og underholdende efterfødselssamtale om, hvordan én fødsel kan hele en anden. Jordemoder Camilla Brinch er med til at besvare spørgsmål.

“Et kvarter efter at hun var kommet ud, sagde jeg til Adam: “Det her, det skal jeg igen,” fordi det bare havde været så fed en oplevelse. Lige pludselig forstod jeg, at okay – sådan her kan det også være at føde.”

-Cathrine Widunok Wichmand

 

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale bliver bragt i samarbejde med HONEY. HONEY er To The Moons eget skincare brand, og er helt fri for parfume og hormonforstyrrende stoffer. De luksuriøse og effektive skønhedsprodukter kan trygt bruges i alle livsfaser. Prøv det nye vidunderserum, HONEY Hydra Serum, der styrker hudens egen kollagenproduktion og beroliger rødme og hyperpigmentering. Se mere på tothemoonhoneyshop.com

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *