To_the_moon_podcast_Elin_5_kgs_baby_efterfoedselssamtale_
Podcast sponsoreret af BabySam

Elin Linding Jørgensen om at blive mor til en baby på 5 kilo

UX Director Elin Linding Jørgensen har en ukompliceret graviditet. Men fem dage over termin estimeres det, at baby vejer 4,5 kg, og der er mistanke om sukkersyge. Elin skal nu træffe det svære valg: Skal hun forsøge at føde vaginalt eller ved et planlagt kejsersnit? Elin vælger at forsøge at føde, men efter en fire dage lang igangsættelse på hospitalet og manglende fremgang i fødslen, ender hun med at føde ved kejsersnit – som dog er en virkelig god oplevelse, der forløses i mødet med Kai, en stor dejlig dreng på 4,9 kg. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Han vejer 4.996 gram, og generelt fylder det meget, når vi møder sundhedspersonale. Det er som om, det er en sensation, at han er så stor. Men jeg synes jo ikke, han er stor, han er jo bare min baby.”

-Elin Linding Jørgensen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Babysam. Er du gravid og i tvivl om hvilken barnevogn, autostol eller bæresele du skal vælge? Så kan du nemt booke en tid hos en uddannet Babysam-rådgiver, der kan guide dig og gøre dig klogere på dine behov. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på babysam.dk og bestille en tid i den nærmeste Babysam-forretning. Rådgivningen er gratis og uforpligtende, du undgår køen i butikken, og du får ovenikøbet en gave med til en værdi af 500 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *