To_the_moon_honey_podcast_efterfoedselssamtale_foedselsberetning_Clara_zeller_
Podcast sponsoreret af Mofibo

Clara Zeller om at helbrede sig selv for en svær fødselsdepression

Ledelsesrådgiver Clara Zeller får en traumatisk start på tilværelsen som mor til to. Lillesøster Erica bliver taget med kop, uden at Clara bliver informeret om det, og smerterne er så voldsomme, at Clara mentalt stempler ud af fødslen, hvor hun også får en stor bristning, bløder flere liter blod og ender på operationsbordet. Det en hård og rå fortælling om en fødsel, hvor meget går galt, og om hvordan dét sammen med en udfordrende barselstid fører til en svær fødselsdepression for Clara. Men det er også historien om at stærk kvinde, som beslutter sig for at helbrede sig ud af mørket med psykedelisk mikrodosering, et intenst træningsprogram af bækkenbunden og en ny operation, så Claras underliv i dag ligner sig selv. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“På en eller anden måde er det så voldsomt, at jeg stempler lidt ud af det. Jeg kan heller ikke rigtigt huske smerten dér, og jeg tror, at jeg har et billede af, at jeg har haft så mange smertesignaler i min hjerne, at den til sidst lukker ned.”

-Clara Zeller

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier.  Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig via linket her inden den 31. april 2022. Mangler du inspiration til, hvad du skal læse eller lytte til, så har vi samlet en række anbefalinger blandt Mofibos titler her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *