Sponsoreret af ferm LIVING

Christina Wiboltt Wagner om at føde hjemme på køkkengulvet

Da Christina Wiboltt Wagner bliver gravid med sit første barn, er det vigtigt for hende, at det er et fælles projekt, og derfor går hun og kæresten sammen til fødselsforberedelse. Det får de god brug for. For da Christina vågner med veer en nat 9 dage over termin, går der kun få timer, før lille Iris melder sin ankomst midt på køkkengulvet. Og så står tiden ellers helt stille. Det er en vildt fascinerende fortælling, som også handler om, at Christina efterfølgende sidder tilbage med blandede følelser i forhold til hospitalsvæsenets håndtering af situationen, og katastrofetanker om hvad der kunne være gået galt. Jordemoder Camilla Brinch er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Jeg stod i vores køkken, lænet ind over køkkenbordet, og så kom hovedet bare ud. Men jeg var i tvivl om, hvad det var. Heller ikke da jeg kunne mærke navlestrengen, kunne jeg ikke forstå, hvad det var. Det gav ikke mening for mig. Jeg var sikker på, at det var mine tarme, der var på vej ud. Mit hoved kunne slet ikke følge med i forhold til, hvad der skete med min krop.”

-Christina Wibolt Wagner

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af ferm LIVING. Børneværelset er et magisk sted, hvor der skal være plads til leg, kreativitet, fordybelse og afslapning. ferm LIVINGs nye kollektion til børneværelset omfavner alt dette med legetøj, lamper og dekorative elementer, der samtidig opfordrer de mindste familiemedlemmer til at forundres over verden. Besøg ferm LIVINGs flagship butik på Christianshavn eller se hele kollektionen online på fermliving.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *