Podcast sponsoreret af H&M Kids

Caroline Corinth om at blive mor uden sin egen mor

Da Caroline Corinth finder ud af, at hun er gravid, står hun midt i sorgen efter at have mistet sin mor. Graviditeten er præget af et stærkt savn, og tanken om, at der ligger en baby i maven, er nærmest uvirkelig for hende. Men Caroline glæder sig til fødslen, som hun føler sig fit for fight til, og lille Carl kommer til verden dagen inden årsdagen for hendes mors død. Det er en smuk og rørende efterfødselssamtale om at blive mor uden at have sin egen mor, om en langsom forelskelse i sit barn, og om hvordan Caroline oplever moderskabet her 14 måneder efter, at Carl blev født. Jordemoder Tilde Bøgild er  med til at besvare spørgsmål.

“Den måde, jeg også bearbejdede det på, som Carl har hjulpet mig med, er, at jeg har kunnet gentage min mor igennem ham, og har kunnet synge de sange hun har sunget. Og helt ned til de lyde, jeg har lavet til ham, har jeg kunnet finde min mor frem inde i mig – og det har bare været virkelig fint.”

-Caroline Corinth

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af H&M Kids. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *