Sponsoreret af ferm LIVING

Anastasia Graversen om en nem fødsel og en positiv indstilling til moderskabet

Influencer Anastasia Graversen har altid ønsket sig en stor børneflok, og hun bliver gravid igen, da hendes tvillingedrenge er 2,5 år. Lille Mio melder sin ankomst på en dag, hvor fødegangen på Rigshospitalet nærmest er tom og Anastasia får så meget rebozo og akupunktur fra jordemødrene, at hun føler, hun er i spa. Det er en hyggelig efterfødselssamtale om en supernem fødsel af Mio, og hvor vi også skal høre om fødslen af tvillingerne Jacob og Bille og om Anastasias positive tilgang til moderskabet – men også om kaosmorgenener med tre små børn og om behovet for 15 minutters daglig alenetid med masser af snacks. Jordemoder Camilla Brinch er med til at besvare spørgsmål.

“Når jeg føder, får jeg bare en klud hen over øjnene, og så er verden på en eller anden måde væk. Og det var bare det der foregik, og han er ude inden for en time.”

-Anastasia Graversen

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons efterfødselssamtale er sponsoreret af ferm LIVING. Børneværelset er et magisk sted, hvor der skal være plads til leg, kreativitet, fordybelse og afslapning. ferm LIVINGs nye kollektion til børneværelset omfavner alt dette med legetøj, lamper og dekorative elementer, der samtidig opfordrer de mindste familiemedlemmer til at forundres over verden. Besøg ferm LIVINGs flagship butik på Christianshavn eller se hele kollektionen online på fermliving.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *