Sponsoreret af H&M

Ego: Om børns nedsmeltninger

Som forældre kan mange af os genkende scenariet, når vores barn får et voldsomt følelsesudbrud, hvor det bliver rasende eller ked af det. Men nedsmeltninger er ikke en dårlig ting, hvis man spørger Mette Marie Thornam, der er cand.pæd.psyk og par- og familieterapeut. Vredesudbrud er en udvikling, som børn skal igennem, og i denne episode taler vi om, hvordan vi kan støtte vores børn i deres modningsproces og hjælpe dem igennem en nedsmeltning uden at antænde konflikter, og om hvordan vi kan blive klogere på vores egne reaktionsmønstre og lære at finde den nødvendige ro, som vores børn har brug for. 

“Det at 2, 3, 4 år handler rigtig meget om at udforske ‘hvem er jeg’. Og for at kunne være i det og for at kunne udforske det så har man brug for at mærke hvad vil jeg, hvad kan jeg lide, hvad kan jeg ikke lide og det er der vores børn viser deres følelser for fulde kraft. De føler én følelse af gangen og de føler den rigtig stærkt.”

-Mette Marie Thornam

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af H&M. I takt med at børn bliver ældre, udvikles deres selvstændighed. H&M omfavner forældreskabet og giver en hånd med i hverdagens prøvelser ved at have et bredt, inspirerende og aktuelt sortiment, så du altid kan finde lige det, du mangler i garderoben. Se mere på hm.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *