Podcast sponsoreret af Geismars

Vores panel snakker om at have en mand der rejser meget

Hvordan ser familielivet ser ud, når ens mand rejser meget eller har et arbejde, hvor han er væk fra hjemmet i længere perioder? Vi taler om at bliver verdensmester i planlængning, om at bestille så mange pizzaer, at man får en julegave af pizzamanden og om at give plads til hinandens drømme og mærke efter, når tingene ikke fungerer. Vores panel består af skuespiller Beate Bille, mor til Fernanda, 11, og Hector, 6, og gift med en filmfotograf, medicinstuderende May Jao Hansen, mor til Bastian, 3, og tvillingerne Tristan og Felix, 1, og gift med en mand, der arbejder i Søværnet, og selvstændig Lotte Barnholdt Mahony, mor til Sara-Sofie, 20, og Molly, 12, og gift med en frisør.

“Jeg blev virkelig ramt af den der, at så kommer superhelten ind ad døren, og så står jeg her med havregrød ned ad blusen, og det fik jeg ikke en medalje for, men det gjorde han. Sådan føltes der i hvert fald.”

-Beate Bille

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Geismars. Det over 150 år gamle virksomhed producerer sengetøj, dyner og puder af højeste kvalitet til hele familien. Geismars høje kvalitet sikrer, at sengetøjet kun bliver blødere vask efter vask og dermed holder mange år frem. Geismars dyner og puder med 100 % dun er åndbare og regulerer temperaturen bedre, når man sover – det hjælper til en uforstyrret søvn både ude og inde.

Se mere på geismars.dk

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *