To_the_moon_podcast_panelsnak_hjemmepasning
Sponsoreret af Simple Feast

Vores panel snakker om hjemmepasning

Vi taler med to mødre, der har besluttet at fravælge institutioner. Hvordan ser deres hverdag ud, hvilke reaktioner møder de fra omverdenen, og løber de aldrig tør for børnebenzin? Vi skal også høre, hvordan de får økonomien til at hænge sammen og hvilke tanker de gør sig om karrieren, som de har sat på hold. Mød iværksætter Ayoe Ramati, mor til 3 børn, og studerende Pernille Schøller Larsen, der er mor til 1 barn

“Engang imellem løber man tør. Så tuder jeg helt vildt og går ud af døren og siger: “Jeg kan fandeme ikke det her mere! Så går jeg en tur, og når jeg kommer hjem og kigger på dem, tænker jeg: Jeg er jo verdens heldigste. 

– Ayoe Ramati

Du kan lytte til episoden nedenfor eller via Apple her.  

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *