To The Moon, Honey lancerer luksuriøst fugtserum

Først kom HONEY Body Oil, og nu lancerer To The Moon, Honey HONEY Hydra Serum – et potent, parfumefrit fugtserum, hvis vigtigste formål er at tilføre huden et nærende fugtboost på en bund af hudstyrkende vitaminer og økologiske planteolier

 

Fra vores læsere og lyttere på To The Moon, Honey, ved vi, hvor vigtigt det er for mange kvinder at bruge rene, økologiske skønhedsprodukter uden at gå på kompromis med effektivitet og den daglige luksus. Særligt når man står på tærsklen til moderskabet eller for nylig er blevet mor, og tiden på badeværelset er knap, bliver det afgørende, at man med god samvittighed og ro i maven, kan række ud efter skønhedsprodukter, der både er gennemtestede og på få minutter giver dugfrisk glød.

“Siden vi lancerede To The Moon, Honey, har vi arbejdet på at udvikle en serie af naturlige og parfumefri produkter, som giver masser af glød og energi til huden. HONEY Hydra Serum er det serum, vi selv har manglet – et aktivt, luksuriøst serum, baseret udelukkende på effektive og gennemtestede ingredienser, som giver masser af næring til huden, og er helt fri for parfume. ” fortæller Liv Winther, der foruden at være medstifter af To The Moon, Honey har en årelang erfaring som skønhedsredaktør bag sig på forskellige magasiner.

Parfumefri selvomsorg

HONEY Hydra Serum er både AllergyCertified og Svanemærket, der tilsammen lever op til strenge krav om allergivenlighed, miljø og sundhed. Det betyder, at serummet også kan anvendes af gravide og ammende – og af alle andre, der gerne vil undgå at smøre parfumestoffer på huden.

Ingredienserne i HONEY Hydra Serum er nøje udvalgt efter deres aktive egenskaber og består af nogle af vores egne all-time-favorit ingredienser som vidunderingredienset niacinamid (B-3 vitamin), hyaluronsyre, antioxidanter, squalane, hybenkerneolie, hvedekimsolie og E-vitamin. 

Ifølge Bea Fagerholt er HONEY Hydra Serum skræddersyet til den tid i en kvindes liv, hvor hendes krop har allermest behov for at blive plejet, næret og genopladet:

“Vi ved, hvor stor betydning det kan have for vores selvfølelse at prioritere tid til os selv, og HONEY Hydra Serum er den ultimative selvomsorg for trætte mødre. Formålet har været at skabe et silkeblødt serum, der beroliger, stabiliserer og fugter en hud, som har været igennem hormonelle forandringer og måske også mangel på søvn. Med HONEY insisterer vi på, at det skal være muligt at forene selvomsorg og luksus med et parfumefrit valg – i vores optik er det den ypperste definition af clean beauty.”

HONEY Hydra Serum er 100% parfumefri og passer til alle hudtyper. 490 kr. for 30 ml.

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *