Podcast sponsoreret af Jane Kønig

Mama: Kunstner Emma Rosenzweig

Der er mange, der har en holdning til Emma Rosenzweig (tidl. Leth). Både når hun bliver kæreste med den 24 år ældre kunstner Tal R, når hun ubesværet veksler mellem at være skuespiller, model og filmskaber, og når hun bramfrit udtaler sig om moderskabet og vælger at få planlagt kejsersnit. I denne episode af Mama tager Emma bladet fra munden og fortæller ærligt om sin opvækst med kringlede familiekonstellationer, om en svær skolegang, hvor hun bliver drillet, og om nogle vilde teenageår. Vi skal også høre om, da hun inden for få år bliver bonusmor og mor og oplever andre kvinders fordomme, og hvordan hun oplever, at kvinder dømmer hinanden på særligt mor-rollen.

“Før jeg fik et barn, tror jeg egentlig ikke, det var gået op for mig, hvor meget kvinder dømmer hinanden. Det hele springer ud af den der idé om, at moderskabet består at opofrelse og smerte og lidelse. Jo mere lidelse jo bedre mor.”

-Emma Rosenzweig

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

Foto Sissel Abel 

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Jane Kønig. Jane Kønig har i over 30 år designet smykker, og hendes vidunderlige univers består af alt lige fra den prisvenlige gave til eksklusive 18 karat guldsmykker og specialdesignede smykker til særlige begivenheder. Se mere på  janekoenig.dk 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *