TO_THE_MOON_PODCAST_Efterfoedselssamtale_sofie_laurersen_
Podcast sponsoreret af Zalando

Efterfødselssamtale med Sofie Laursen – Om at have en graviditetsdepression

Studerende Sofie Laursen har længe været skruk, og hun bliver planlagt gravid allerede som 24-årig. Men kort inde i graviditeten forsvinder glæden som dug for solen, og hun føler sig trist og ked af det og kan slet ikke spejle sig i alle de lykkelige gravide, hun ser på sociale medier. Hør Sofie fortælle om, hvordan den hormonpåvirkning, som graviditeten har medført, påvirker hende, men også hvordan tågen letter længere henne i graviditeten, så hun kan gå all in på fødslen. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Det hjalp mig meget at vide, at det også er normalt, at man ikke har lyst til at synge til sin mave og sidde og nusse sin mave hele tiden, mens man er gravid.”

Sofie Laursen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moon Honey’s Efterfødselssamtaler er sponsoreret af Zalando. Du kan finde vores personlige favoritter her!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Seriøst Sofie! Du er så sej!
Jeg elskede virkelig ærligheden i denne podcast.
Jeg har også prøvet at føle mig deprimeret i første trimester under begge mine graviditeter. I den første, skabte det stor panik indeni mig, i den anden har jeg haft en hel anden ro, da jeg har vidst, at det for mig er en del af min udvikling til mor <3
Jeg ser det både som noget biologisk, som dig, men også som noget med at være psykologist sensitiv overfor forandringer.
Jeg har ingen problemer haft efter at have født og jeg har fået den fedeste tolerance og selvaccept ud af mine svære oplevelser med graviditet.
Normalisering er så fedt!

Mega high-five til dig 🙂