What’s up mama 5 – Hannah og Frede | TO THE MOON HONEY
  • en

Blog

To_The_Moon_Honey_Sharing_is_Caring_Hannah_Løffler_Fredes_Blog_

What’s up mama 5 – Hannah og Frede

Meet’n’greet

Hannah Løffler, 35 år er udannet  cand. soc fra Copenhagen Business School. Hun er founder og managing director af  Social Zoo og mor til Walde på 3 år og Veneda på 4 måneder.

Hannah Løffler Instagram.

Frederikke Tofsø, 30 år, udannet Cand. It. Lige nu er hun på barsel med sin søn JJ på 4 mrd. Ellers er hun indkøber og content udvikler hos Rezet Store og blogger på Fredesblog.dk 

Fredes Blog Instagram.

De to seje mødre, Frederikke Toftsø og Hannah Løffler,  snakker i dette afsnit om at være eller ikke at være, til modeugen i København.

 

Frederikke:

Opdagede lige at JJ er ved at få hjørnetænder som det første. Spurgte min sundhedsplejerske om det i forrige uge, og hun sagde, at det var rigtigt. Googlede lige babyer med kun hjørnetænder, og de ligner vampyrer!!! Shit altså!

Hey for resten, hvad med modeugen…? skal du afsted?

 

Hannah:

Ja manner. Det skal jeg. Ikke sådan helt vildt meget, bare lidt. Men jeg glæder mig. Vi havde slået et gevaldigt stort brød op i mit firma til sidste modeuge. Vi knoklede i døgndrift (mig total højgravid) til det sidste. Fredag inden modeugen var det som om, vi var i bund på to-do listen, og kunne faktisk holde weekend med god samvittighed. Og så fødte jeg om natten 😊. Totalt typisk, og jeg havde det faktisk på fornemmelsen. Derfor var jeg ikke med til noget af det, vi havde planlagt. Det var lidt mærkeligt at følge med på instagram, men jeg var så ok med det. For jeg lavede jo noget, der var meget bedre ❤️Denne sæson har både jeg og min ene kompagnon Pernille (Teisbæk) bitte små babyer. Så vi besluttede for længe siden, ikke at lave så mange opgaver. Men hovsa. Så kom vi alligevel til at sætte alt muligt i gang. Vi kan nok ikke rigtig lade være. Så vi har et par små projekter, og så hoster vi et masterclass med Instagram. Derfor skal Veneda passes lidt hist og pist for første gang. Tror det bliver skide sjovt.

 

Hannah:

Det er sjovt med modeugen. Jeg gik slet ikke op i den i starten, da Pernille (Teisbæk) og jeg begyndte og arbejde sammen. Altså, jeg har arbejdet for Stine Goya et par sæsoner og været med til at producere hendes shows på freelancebasis. Og så havde jeg lavet produktion for tv-programmet Topmodel nogle sæsoner. Men anden berøringsflade havde jeg ikke med modeugen eller modebranchen generelt. Så mødte jeg Pernille, som obviously levede af at deltage i modeugen. Hun var top motiveret for at tage mig under armen. Og jeg gad bare ikke. Jeg kunne fandme ikke se, hvorfor jeg skulle stå der og spille fandango, når jeg ikke kendte nogle og ikke rigtig interesserede mig for den del. Pernille synes, jeg var ægte irriterende, og at jeg i det mindste kunne prøve at interessere mig en lille smule for sagen 😂. Så var vi i Paris til modeugerne nogle gange, hvor jeg var med til de helt store shows, og så måtte jeg overgive mig! Siden startede vi Social Zoo, og det blev hurtigt en stor del af vores forretning at lave aktiviteter under modeugen. Nu synes jeg, det er mega hyggeligt at have nogle spændende projekter. Så ja .. nu, hvor det har en relevans for mig at være der, nyder jeg det virkeligt.

Hvad med dig? Skal du til modeuge? Og hvad laver du egentlig under sådan en modeuge normalt?

 

Frederikke:

Haha, er det ik bare den nye version af: ”Jeg skal slet ikke feste under modeugen” og så render man alligevel rundt med tømmermænd. Det er normalt en ret heftig uge, så jeg har faktisk besluttet slet ikke at deltage denne sæson. Og det er på ingen måde for at være hellig, men det er sgu rart. Jeg ved jo hvor tidskrævende, det er, og jeg ville bruge tid på at finde outfits, selv om jeg ville ønske, jeg ikke gik så meget op i det. Har deltaget i modeugen siden 2009, så 10 år 😝 både som indkøber og bloggertype. Og så er der jo både messer, showrooms, salgsmøder, modeshows, events og fester, jeg plejer at deltager i.  Oven i hatten plejer jeg at have nogle samarbejder i  forhold til hvilket tøj jeg har på. I år er det nada. Det er godt nok underligt! Så lige artiklen om Social Zoo i B.T, så sejt. Leandra Medine (ManRepeller.com) er jo mit livsidol 🥇

😍😍 KH hende med fedtet barselshår og vinterstøvler (godt de er fra Céline, hahhaha).

 

Hannah:

Du skal bare nyde din uge! Fokuser på at pakke klipklappere og bikinier.

Du er alligevel nærmest med i modeugen med et enkelt klik … på Instagram. Føler du ikke nærmest, du er med til alt alligevel, selv når du kigger på billeder derinde? Det gør jeg 😂 Sådan ala … jeg crasher lige, er hang around i 10 minutter og så skrider jeg igen. Det er herre nemt at deltage i alt … på Instagram 🙈.

Nå men apropos instagram, hostede vi en instagram masterclass i morges. Det gik skide godt, og var mega spændede. Der var mødt en masse brands op, og der stod Pernille og jeg bagerst med vores babyer og følte os mega moderne. Men jeg havde faktisk taget pasning med i form af min svigermor, som efter lidt tid gik en tur med V, mens hun sov. Det var total rart lige at være tilstede 1 time.

Et brand havde sendt mig et par bukser, jeg kunne låne en af dagene, så jeg kunne se mega fashion chik ud. Prøvede dem lige … og kunne fandme ikke lukke dem. Så er modeugen ligesom i gang. 😆

Giver op 😆, når nok ikke mine fitnessmål inden Thailand, ha ha. Det er også lige meget. Jeg har det okay med, at det tager lidt længere tid her anden gang.

Vi ses på instagram til en crazy modefest ik? Så tager vi lige en sjus 🍹🧡

 

Frederikke:

Jeg nyder det, og glæder mig totalt til at følge med på Insta. Får jo set alle shows fra alle vinkler på den måde 😭, det så mega sejt ud til jeres event, og fandme sej,t at i begge har en baby med. Det er meget moderne, men tænkte over, at det jo er det, man gør som mor. Man får det til at fungere, hvad end det er, man skal. Om så det er, at holde et stort instagram event, eller at afskære sig fra omverdenen (modeugen) med fedtet hår, så gør man jo det, der skal til. I forhold til vores snak om det med at tage barsel som selvstændig, så er det der, ens beast-mode bliver tændt. For du får jo den vildeste hverdag til at køre, fordi du skal – hvad skulle du ellers gøre? Jeg er imponeret over, at du kan, men jeg kan mærke, at der med mor titlen er kommet en bund solid tro på, at jeg ville kunne få hvad som helst til at fungere, hvis det var nødvendigt for mig og min familie. Det er da ret svedigt.

JJ har haft en lidt møflet dag. Han har været ked af det og grædt meget. Hvilket er helt underligt for mig. Han græder faktisk ikke så meget. Så vi har taget det helt stille og rolig, og han har sovet hele dagen i viklen. Desuden er han blevet et mega mosledyr. Han sidder ikke stille i et sekund. Møver, aser og maser. Har tungen ude af munden, puster spyt ud og tager alt i munden. Han lyder fed nok, når jeg lige beskriver ham ik? 🤯 Nå ja, og så er han en skrige lige nu. Det er ren leg, men han skriger så højt, han kan, og så griner han bagefter. Eller også tager han noget i munden og skriger samtidig. Jesus 🤪, men lader ham bare maxe helt ud. Men det er sgu et lille dæmon, jeg har fået, bare i forhold til sidste måneds dukkebaby haha. Er V begyndt at kravle?

 

Frederikke:

For resten, kom til at tænke på nogle af de sjoveste modeuge oplevelser, jeg har haft. Fx da mine smækre stramme unika silkebukser FLÆKKEDE foran Rutzou showet (dengang det var ugens store show)… så pinligt. Hej, bleg hud og g-streng 😭😭😭 eller den , jeg kom for sent til Saks Potts show, og skulle snige med ned af catwalken… ahhh!

 

 

 

Tekst og foto Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *