To The Moon, Honey søger kommerciel ansvarlig til brandsamarbejder - TO THE MOON, HONEY
To_the_moon_honey_mads_noergaard_Zalando

To The Moon, Honey søger kommerciel ansvarlig til brandsamarbejder

Vi har travlt og søger en energisk kommerciel ansvarlig med stærke sociale kompetencer til at stå i spidsen for salg og eksekvering af vores brandsamarbejder på særligt vores podcast. To The Moon, Honey Podcast er med 300.000 månedlige downloads vores kommercielle flagskib. Podcastsamarbejderne integreres ofte med vores øvrige indholdskanaler som website, Instagram, nyhedsbreve og off line i form af events. 

Det bliver dit ansvar at drive og projektlede salget af samarbejder. Det er derfor en fordel, hvis du udover at være skarp kommercielt også er god til at holde styr på mange bolde og samtidig kan tænke kreativt i eksekveringen af de kommercielle samarbejder.

Dine primære opgaver

 • Opdyrke og lukke salg af sponsorater på podcasten. Der vil være en del new bizz-salg, så du skal have lyst til at at sparke døre ind.
 • Idéudvikling af samarbejdsmuligheder med potentielle kunder. Vi samarbejder med brands, der tilfører værdi til vores lyttere, og du skal kunne se og matche de kommercielle muligheder for samarbejdet. 
 • Udarbejdelse af salgspræsentationer til kundemøder. To The Moon er et visuelt æstetisk univers, som med fordel kan bringes i spil.   
 • Projektledelse af kunder, når aftalen er lukket, så de bliver serviceret og får, hvad vi har lovet dem. 
 • Vedligeholde relationer til vores samarbejdspartnere mhp. genaktivering.

Om dig og dine kvalifikationer

 • Du har erfaring med salg, har brandforståelse og kan sælge on brand
 • Du har stærke kommunikative evner, kan lide at have kontakt til mange mennesker og har gode people skills
 • Du har strategisk sans for forretningsudvikling
 • Du har et godt netværk 
 • Du har et godt drive og arbejder selvstændigt 
 • Du er interesseret i kvindens rolle i samfundet og er nysgerrig på moderskabet og fællesskaber
 • Du er en holdspiller. Vi er et lille team, som hjælper hinanden. Vi er stadig en start-up, så det er en fordel, at du er omstillingsparat og har lyst til at tage del i en spændende start-up rejse 

Om To The Moon, Honey

To The Moon, Honey er et digitalt community for kvinder, der står midt i moderskabet eller er på vej ind i familielivet. Vi udkommer med en populær podcast, der netop har rundet 10 mio. downloads, vi udgiver artikler på tothemoonhoney.com, vi producerer clean beauty-produkter i vores eget skincare brand HONEY, som vi sælger B2B samt i vores webshop, og inden længe lancerer vi nye, spændende tiltag. Med andre ord: Vi buldrer derudaf og har brug for gode kræfter ombord.

Vores kontor ligger i Indre By i København, hvor vi sidder tre partnere og syv medarbejdere – og forhåbentlig snart en dygtig kommerciel ansvarlig. Vi er søde og ambitiøse, men sørger samtidig for at have det sjovt og balancere arbejde og fritid. 

Rent praktisk

Stillingen er som udgangspunkt 30 timer ugentligt og søges besat hurtigst muligt.

Løn fastsættes efter samt kvalifikationer.

Send en kort ansøgning på max 2000 tegn samt CV til direktør og partner louise@tothemoonhoney.com, hvor du fortæller, hvorfor du drømmer om jobbet som kommerciel ansvarlig hos os.

 

Foto Rasmus Skousen for To The Moon, Honey x Mads Nørgaard

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Luk

Ingen varer i kurven.