To_The_Moon_Honey_danske_beauty_vreme_dronninger_

Eksperternes go-to produkter under graviditeten 

Hvis nogen ligger inde med tips til pleje af den voksende mave og belastede hud, må det være kvinderne bag nogle af Danmarks bedste produkter. Få inspiration til selvforkælelse, vejrtrækningsøvelser og olierne, som cremedronningerne anbefaler. 

 

DETALJER FOR VEDHÆFTNING To_The_Moon_Honey_Andrea_Elisabeth_Rudolph_.Sikker_Skønhed_Gravid_Økologi_j

ANDREA RUDOLPH, RUDOLP CARE

Bedste skønhedsritual under din graviditet? 

“Jeg har været virkelig glad for at tage karbade under mine graviditeter. Vand er i det hele taget en god allieret for mig. Det kan både være en svømmetur i havet eller i svømmehallen. Vægtløsheden føles så behagelig og vandet virker som en stor støttestrømpe med dets tryk mod huden. Jeg elskede personligt at være gravid, og når jeg husker tilbage på det, følte jeg ikke, at jeg var besværet. Men selvfølgelig var jeg det i en eller anden grad. Det at have tid til sig selv under en graviditet er guld værd. Især hvis man har andre børn i forvejen, så kan det være virkelig tiltrængt at tage en time og trække sig tilbage på badeværelset. Jeg synes, at det er bedre end en time på øjet. Ligegyldig hvordan dit badeværelse ser ud, så gør det lækkert at være der. Skru lidt ekstra op for varmen – det skal være rart for din bare hud. Tænd lidt levende lys og forbered et godt bad med olier, havsalt eller tang i vandet. Inden jeg lægger mig i vandet, husker jeg noget koldt at drikke, f.eks. isvand mikset med mynte, agurk eller havtorn, en god bog eller noget i ørerne og et håndklæde til nakken. Et lille ekstra tip er, at du skal nyde din frodighed og være stolt af den. Det er smukt.“ 

Dine to ultimative graviditetsprodukter? 

“Mommy & Me. Det et særligt produkt for mig, da det kom til med mine to sidste børn. Pludselig stod jeg og manglede et simpelt produkt som, udover at være Svanemærket og økologisk certificeret, også skulle være fri for naturlig parfume. Jeg havde lyst til at skabe et produkt, som kunne det hele, fordi man slæber på mere end rigeligt i forvejen, når man har en baby. Det kan bruges af både mor og baby; til røde babynumser, tørre babykinder, smidighed og blødhed til den store mave, fodmassage til mor, babymassage, arp og ømme brystvorter. Til ansigtet har jeg været utrolig glad for vores Anti-stress Facial Cream, som er et af de produkter, der har været med i snart 10 år. Anti-stress er enkel og mild med lindrende og beroligende ingredienser. Cremen er super rich uden at være fed og fedtende. Det optimale valg, når huden blusser, slår ud, føles tør eller blot har brug for ekstra fugt og pleje.“ 

 

DETALJER FOR VEDHÆFTNING To_The_Moon_Honey_Andrea_Elisabeth_Rudolph_.Sikker_Skønhed_Gravid_Økologi_j

Mommy & Me fra Rudolph Care, 395 kr. 

Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care, 495 kr.

 

LAURA BONNÈ, AMAZING SPACE

Bedste skønhedsritual under din graviditet? 

“Karbad, uden tvivl – der gik ikke en dag uden. Så kunne jeg afstressende og afslappet komme igennem mine ambitiøse plejeritualer med peeling og masker for at afbalancere min hormonpåvirkede hud. For at undgå tilstoppede porer brugte jeg Miracle Mask med glykolsyre, som både forebygger urenheder og pigmentforandringer. Og en tur i spaen på Hotel d´Angleterre.“ 

Dine to ultimative graviditetsprodukter? 

“Pretty & Pregnant Oil til kroppen, som vævsstyrkende og elasticitetsøgende koncentrat, der påføres mave, lænd og bryst dagligt allerede fra uge 12 eller før maven vokser og huden belastes. Produktet giver en følelse af velvære med skøn afstressende aromaterapi af sandeltræ, mandarin og hybenkerne. Til ansigtet vil jeg anbefale Bio-Lightning Serum til at holde hyperpigmentering nede. Det indeholder naturlig Kojic acid fra japansk risvin, der lysner mørke skjolder, der let opstår under graviditeten af hormonelle årsager.“ 

 

Pretty & Pregnant Oil fra Amazing Space, 395 kr. 

Bio-Lightning Serum fra Amazing Space, 775 kr. 

 

METTE SKÆRBÆK, KARMAMEJU.

Bedste skønhedsritual under din graviditet?

“Jeg har tørbørstet siden jeg var ung, og det var så rart da jeg var gravid. Jeg tog mellem 22 og 24 kg på i begge graviditeter og det var den skønneste stimulering af huden og hele systemet. Jeg er stor fortaler for, at less-is-more under graviditet, i forhold til antal af produkter man anvender – tørbørster man dagligt vil døde, tørre hudceller fjernes og dermed minimeres behovet for creme.  Jeg elskede nu også at bruge vores body oils til at gøre huden smidig og for deres potente aromaterapeutiske effekt, men ellers brugte jeg stort set ikke kropsplejeprodukter.” 

Ultimative gravidprodukt?

“Tørbørsten Buff til kroppen og Calm balm til maven, brystvorter, baller osv. Jeg brugte balmen i mellemkøddet i tiden op til fødsel for at blødgøre huden mest muligt.“ 

Buff Natural Brush fra Karmameju, 299 kr.  

Calm Balm 02, 269 kr.

To_The_moon_Honey_The_experts_Marianne_Tromborg_Gravid_Sikker_Skønhedsprodukter_Blød_hud_Baby_Balm_Body_

MARIANNE TROMBORG

Havde du et fast skønhedsritual da du var gravid? 

“Kunne jeg lokke min mand til en omgang fodmassage, var det noget af det bedste, da jeg i mit daværende job som makeupartist stod meget op. Til massagen brugte vi skønne velduftende olier af økologiske koldpressede planteekstrakter, som vi selv blandende til formålet – og som senere blev til mærket Tromborg.”  

 Dine to ultimative graviditetsprodukter? 

Multibalm er ren og skøn velvære til tørre ben, tørre hænder og fødder, som forebyggende mod strækmærker på maven og som glow på kindbenene. Og vores fantastiske Anti-Aging Glow Serum til ansigtet under hele graviditeten, hvor huden virkelig kan trænge til lidt glød og opmuntring. Bruges både under og over almindelig hudpleje og giver straks et synligt resultat.“ 

To_The_moon_Honey_The_experts_Marianne_Tromborg_Gravid_Sikker_Skønhedsprodukter_Blød_hud_Baby_Balm_Body_

 Tekst Bea Fagerholt Foto Liv Winther

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *